mer tid til din kjernevirksomhet

Det er lettere å tjene penger når du
bruker tiden på det du kan, og på kundene dine.

 
 
Microsoft_Silver_Partner_Logo.png
 
 

Vi i MTI IT-Service har fagkompetansen som sørger for at din bedrift kan bruke mer tid på oppgaver relatert til din kjernevirksomhet og at IT-systemene du bruker daglig sørger for at du jobber mer effektivt og sikkert.

 

 
Office_365_logo.png
 
 
 

Effektivt arbeid med Office 365

Office 365 er en abonnementstjeneste som gir deg tilgang til alle Office-programmene du er vant med og andre produktivitetstjenester via internett/skyen. Office 365 er er skybasert, har du tilgang til dine programmer og dokumenter hvor som helst, når som helst og på alle platformer; pc, mobiltelefon, tablet, iPad osv.

Med Office 365 får du et oversiktlig og forutsigbart kostnadsbilde, lave forskuddskostnader og fleksibilitet i å kunne legge til brukere og tjenester etter behov. 

 

 
Microsoft_Azure_Logo.svg.png
 
 

Sikkert arbeid i skyen med microsoft Azure

Skyen skaper unike muligheter med fleksible, skalerbare og effektive IT-systemer. Azure er Microsoft sin nettskyløsning som består av en stor samling tjenester som blant annet lagring, beregninger, nettverk og apper. Med Azure plasseres servere og applikasjoner trygt i skyen på Microsoft sine sikre datasentre. 

wind

 
Skype_for_Business_Logo.png
 
 

Spar tid på møtevirksomhet med skype for business

Bruker du og dine medarbeidere mye tid på vei til og fra møter? Lite er mer irriterende enn å kaste bort en hel dag på reise for et møte som varer i 1 time.

Med Skype for Business kan du ha møter og samtaler med hvem som helst med opptil 250 personer selv om de ikke bruker Skype for Business. De trenger bare internett-tilkobling. Løsningen er tett integrert med Office 365-kontoen din og gjør at du enkelt kan booke virtuelle møter, kommunisere med dine medarbeidere eller kunder gjennom direkte meldinger og sørge for at din bedrift sparer tid og kan jobbe mer effektivt.

 

 
 

 
 

Hva sier kundene våre?

MTI IT har levert robuste og fremtidsrettede IT-løsninger, samt support som til enhver tid har støttet våre behov i forhold til vekst og utvikling. Vi kan derfor til enhver tid konsentrere oss om det vi er best til; Utvikle og produsere avanserte stålkonstruksjoner i verdensklasse!”
— Lasse Ståløy, Administrerende direktør, Radøygruppen AS
 

 
 

Kontakt oss

Vil du vite hvordan skytjenester kan fungere for akkurat din bedrift? 

Ring oss på 56 34 97 50

...eller fyll ut kontakskjemaet under, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.

 
Din e-postadresse eller telefonnummer

Personopplysninger oppgitt behandles i henhold til vår personvernerklæring