Gjør ideen din om til en ny app, omgjør et eksisterende system eller utvikle en hybrid skyapplikasjon uten bekymringer, på hvilken som helst plattform eller fra hvor som helst på din reise i skyen.

Azure. Sky for alle.

Microsoft-Logo-icon-png-Transparent-Background-2.png

SIKKERT ARBEID I SKYEN MED MICROSOFT AZURE

office-folk.jpg

Skyen skaper unike muligheter med fleksible, skalerbare og effektive IT-systemer. Azure er Microsoft sin nettskyløsning som består av en stor samling tjenester som blant annet lagring, beregninger, nettverk og apper. Med Azure plasseres servere og applikasjoner trygt i skyen på Microsoft sine sikre datasentre. 

Kostnadsbildet ved bruk av Azure er oversiktlig og forutsigbart. Din bruk av Azure er skalerbart, og du betaler bare for faktisk forbruk på samme måte som strøm- og mobilbruk.  

EN SKY DU KAN STOLE PÅ MED TALL SOM BEVISER DET.

  • 62 tilbud om forskriftssamsvar - bransjens største portefølje

  • 90% av Fortune 500-selskapene plasserer virksomheten sin i Microsoft-skyen.

  • 120 000 nye Azure-kundeabonnementer pr. måned.


Azure er alt du trenger i én løsning
fra teknisk dokumentasjon til partnerressurser.

MTI IT-Service sikrer at du kommer raskt i gang med løsninger som berifter som GE Healthcare, 3M og Rolls-Royce allerede stoler på. sikkerhet-er-innebygget-i-azure.png

Sikkerhet er innebygd i Azure

Microsoft har dratt nytte av årtier med erfaring med bygging av bedriftsprogramvare og kjøring av noen av verdens største nettbaserte tjenester, og har skapt bransjeledende sikkerhetsteknologier og -praksiser. Disse bidrar til å sikre at Azure-infrastrukturen er motstandsdyktig mot angrep og sikrer brukertilgang til Azure-miljøet, og bidrar til å sikre kundenes data. Med Azure Security Center er Azure den eneste offentlige skyen som kan tilby kontinuerlig overvåking av sikkerhetstilstanden i hele miljøet – i Azure, lokalt og i andre offentlige skyer.


Du eier og kontrollerer dine data

Den tidtestede tilnærmingen vår til personvern og databeskyttelse er forankret i vår forpliktelse til å gi organisasjonene eierskap til og kontroll over innsamlingen, bruken og distribusjonen av informasjonen sin.

Vi etterstreber å være transparente i personvernpraksisen vår, tilby deg meningsfulle personvernvalg og håndtere dataene vi lagrer og behandler, på en ansvarlig måte. Et tiltak som viser vårt engasjement når det gjelder kundenes personvern, er at vi har innført verdens første retningslinjer for personvern i skyen, ISO/IEC 27018.


Ta en titt på Tjæralin

De migrerte all IT over på Windows Azure, SharePoint og Office365.


ØNSKER DU en uforpliktende samtale om Azure?

RING OSS PÅ 56 34 97 50

...eller fyll ut kontakskjemaet under, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.

 
Din e-post adresse eller telefonnummer

Personopplysninger oppgitt behandles i henhold til vår personvernerklæring.