Næringslivet i Nordhordland er i vekst - og sammen med Nordhordland Næringslag ønsker vi å bidra til økt kompetansenivå, selv på så nye områder som GDPR i denne regionen.

Næringslivet i Nordhordland

Det ble nylig informert om at de nye personvernreglene ikke trer i kraft i Norge før tidligst 1.juli, det betyr ikke at en kan slappe av - men at vi har vært heldige med å få litt ekstra tid å gå på. MTI IT Service er en medlemsbedrift i Nordhordland Næringslag, og det er kjekt å se at de viser engasjement for sine medlemmer, og har i samarbeid med oss arrangert et innføringskurs i GDPR for bedriftene - slik at vi sammen kan øke kompetansen, her i Nordhordland.

Arrangementet tok plass den 15 mai 2018, med over 25 bedrifter fra hele regionen, og det ble godt tatt i mot. Sammen ønsker vi å styrke næringslivet, og hjelpe bedriftene til endringene som kommer, slik at de er rustet for endringene som kommer. 

«Veldig ryddig og grundig innføring i hva GDPR er, og hva implementeringen betyr for oss som bedrift. Kunnskapsrik kursholder, med god formidlingsevne.»
— Linn Stamnes, Veltec AS
IMG_7056.JPG

GDPR SEMINAR

"...et veldig godt og lærerikt kurs, mest på grunn av foreleseren." Rolf-Espen Klausen, TSS Bergen AS

 

Konkurransefortrinn å være tydelig på personvern

Det å ta forbrukerne sine seriøst, vise at man arbeider i henhold til loven og er transparent er tydelige konkurransefortrinn. Sannsynligheten for at Datatilsynet velger å etterforske akkurat deg, er veldig liten - men hva skjer om konkurrenten melder deg inn?

Jeg opplevde foreleseren som at han var meget godt forberedt til kurset. Han hadde meget god kunnskap om emnet, og en fremføring som bar preg av at han var veldig trygg på det han snakket om, og svarte på alle spørsmål som kom underveis på en god og overbevisende måte.
— Rolf-Espen Klausen, TSS AS

I MTI IT Service tilbyr vi GDPR i flere ulike nivåer, og er du ny til GDPR kan det hende at den grunnleggende pakken fungerer som et godt utgangspunkt - slik at du kan prioritere tid og penger på de riktige stedene.