Etter å ha opplevd en del hummer og kanari, følte Evy et behov for å samkjøre de ansatte hos Reklamehuset. Gjennom kurset Knarvik-bedriften tok hos MTI IT Service lærte de hvordan man enkelt kan implementere systemer som effektiviserer hverdagen.

Reklamehuset er et lokalt reklamebyrå som profilerer bedrifter gjennom et bredt spekter av reklamemateriell - fra visittkort til messeutstyr. Derfor er det viktig for bedriften å ha et effektivt system som alle ansatte forstår, slik at produksjonen kan holdes i gang.


Mer tid til kjernevirksomhet

Med utallige programmer, diverse innlogginger og ulike systemer i sving kan lett bli rot i sysakene. Om du skal logge på e-post på et sted, finne kontaktene dine et annet sted, forsvinner det raskt mye i svitsjing, åpne og lukke. Det samme gjelder om en skal jobbe med kolleger på prosjekt i ulike programmer. Løsningen på denne floken som kan oppstå ligger i å samle og samkjøre kommunikasjonen i én og samme plattform - nemlig Office 365.

Office 365 er en programvare der funksjonene arbeider sømløst sammen. Når programmene samhandler, og ikke jobber om hverandre, blir hverdagen både effektiv og mer oversiktlig. Når en bruker et solid e-postsystem vil en klare å sentralisere kommunikasjonen. Dette vil på flere vis kunne bedre forholdet mellom deg og dine kunder, og du får bruke tid på det du kan best.

Kursholderen hadde god oversikt over materialet, og var grundig i gjennomførelsen. Vi følte oss trygg på å stille spørsmål om konkrete problemer og utfordringer som vi er borti, hvor han kunne gi tips og råd til hvordan vi best kunne løse dette
— Evy Eknes, Daglig leder hos Reklamehuset
fullsizeoutput_44b8.jpeg

Full kontroll med smart løsning

Reklamehuset har også fått merke hvordan kalenderen i Outlook kan være et både nyttig og effektivt verktøy for å holde oversikt på arbeidsoppgaver, fordeling av produksjonslokaler, samt styring av tidsfrister.

Veldig ofte viser det seg at problemet ligger i at en ikke vet om, eller kan de mest effektive teknikkene som ligger innbakt i programvaren. Effektive og smarte løsninger kan kjapt gi innsparinger i tiden man bruker. Man trenger andre ord ikke famle rundt i mørket. Hjelpen finnes.

MTI IT Service hjelper deg med å optimalisere effekten av Outlook og Office 365, slik at du kan effektivisere alle ledd. På denne måten sentraliseres bedriftskommunikasjonen, samtidig som datasikkerhet ivaretas på en meget god måte.

 

KONTAKT OSS FOR Å HØRE HVORDAN VI KAN EFFEKTIVISERE DIN BEDRIFTSHVERDAG.

Navn *
Navn