01.11.17 overtok Evelyn Bjørge rollen som daglig leder i MTI IT Service etter å ha vært konstituert daglig leder fra 01.10.17. Hun overtok med det ledelsen etter Bjørn Tore Vaktskjold som har ledet bedriften siden 2003 . Evelyn bringer med seg bred kompetanse og relevant erfaring i stillingen da hun siden 2012 har jobbet som salgssjef og bedriftsutvikler i bedriften.


IMG_6612-evelyn-folk-i-bakgrunnen.jpg

Hørt om Evelyn:

"Evelyn er en motiverende leder som sprer om seg av entusiasme og positivitet. Med innsikt og kompetanse holder hun teamet engasjert og dedikert for oppgaven som skal løses."


Alltid på jakt etter gode løsninger

Ord fra styreleder Monica Rydland

Monica Rydland, styreleder MTI IT Service

Monica Rydland, styreleder MTI IT Service

- Evelyn er alltid på jakt etter gode løsninger. Hun er engasjert, kvalitetsorientert og tar inititativ til samarbeid for å finne gode løsninger for alle parter.

- Som leder er Evelyn opptatt av å skape sammen med sine ansatte og med hele organisasjonen, også styret og eiere. Hun involverer og drøfter ærligt og klokt. Samtidig er hun ikke redd for å ta beslutninger og å stå i ansvaret/beslutningen.

- Evelyn er opptatt av kundens forretning og at våre kunder skal lykkes med det digitale løftet. Hun er både handlekraftig og gjennomføringssterk. Med et stort fokus på å skape sammen jobber hun tett på kundene, er lyttende og snakker et språk som gir mening for dem med ærlig åpen dialog og tydelige tilbakemeldinger. Hun har erfaring fra å skape og løfte prestasjoner sammen med vekt på den enkeltes viktige bidrag. Evelyn ser folk!


evelyn-og-gjengen-1.jpg
Evelyn er en leder jeg er trygg på vil lede MTI IT Service med stort og smittende engasjement.
— Monica Rydland, styreleder

Effektivitet, verdiøkning og konkurransekraft

Ord fra Evelyn selv

IMG_6594-evelyn-møte.jpg

- Vi vil gjerne gå sammen med markedet vårt inn i fremtiden, skape effektivitet, verdiøkning og konkurransekraft via ny teknologi. Vi har kompetanse på Microsoft sine skytjenester, en verktøyskasse som er enorm, og vi kan hjelpe selskapene til å velge rett verktøy. Ingen trenger å gjøre “alt på en gang”, og det er viktig for oss å avdekke hva som er viktig å starte med for hvert enkelt selskap, for så å bygge løsninger etter hvert.

- I dag er valg av IT-løsning et strategisk valg. Hvor skal vi? Hvordan skal IT-verktøyene hjelpe oss frem? Bransjen vår sitter på et hurtigtog, og vi er med. Vi er de eneste i vår region med sertifiseringer i Microsoft sine skyløsninger.

- Vårt marked er små og mellomstore kunder. Dette markedet har sine kjerneområder, og der er ikke IT-løsninger ett av områdene. Samtidig er IT-løsningen hjertet i bedriften. Uten at dette fungerer, så fungerer ikke det daglige virke. Vi brenner for å få ta ansvaret for dette,  og vi har kompetansen, slik at bedriftene kan konsentrere seg om sine kjerneområder og sin inntjening.

Rigget for suksess

Med et stort nettverk, og med tidligere bakgrunn fra blant annet olje- og gassindustrien, har denne framoverlente lederen fra Knarvik gode forutsetninger for å kunne sørge for at MTI IT Service ivaretar et bredt spekter av bedrifters behov for IT tjenester og løsninger, fra små regnskapsbyrå på Sveio til større industribedrifter på Mongstad.

Har du lyst på en hyggelig prat med Evelyn kan du treffe henne på tlf. 905 71 581 eller på evelyn@mti-itservice.no