Sikker dataoppbevaring i en sensitiv bransje

Sikker dataoppbevaring i en sensitiv bransje

Store bedrifter = store mengder data. I et land hvor datasikkerhet og personvern står høyt, så er det viktig å ha det beste fra dag en. For er det noe man ikke vil ha på avveie, så er det data - både egne og den man samler inn som omhandler andre.

Ny daglig leder på evig jakt etter gode løsninger

Ny daglig leder på evig jakt etter gode løsninger

01.11.17 overtok Evelyn Bjørge rollen som daglig leder i MTI IT Service etter å ha vært konstituert daglig leder fra 01.10.17. Hun overtok med det ledelsen etter Bjørn Tore Vaktskjold som har ledet bedriften siden 2003 . Evelyn bringer med seg bred kompetanse og relevant erfaring i stillingen da hun siden 2012 har jobbet som salgssjef og bedriftsutvikler i bedriften.

Skal din bedrift henge med så er det nå det gjelder!

Skal din bedrift henge med så er det nå det gjelder!

Sky.jpg

• Dette setter press på alle bedrifter med tanke på kompetanse til å velge riktige løsninger og ta disse i bruk.
• De fleste bedriftene trenger hjelp til å møte disse utfordringene .
• MTI IT Service kan tilby denne hjelp og bistand, slik at din bedrift får økt konkurranseevne gjennom å ha effektive forretningsprosesser. 

Hvordan hjelper vi dere:
• Vi kartlegger og finner løsninger i samarbeid med dere som kunde.
• Vi lager tilpasset WorkShop og jobber sammen med dere for å sikre at valgte verktøy blir benyttet på riktig måte

MTI IT Service er en aktør i IT-bransjen. Vi implementer, drifter og vedlikeholder kundenes kritiske forretnings-systemer.
Vi henvender oss til kunder i offentlig og privat sektor i vestlandsregionen.
Vi har egne lokaler med møte- og kursfasiliteter sentralt i regionen.

Gå hånd i hånd med din IT leverandør inn i fremtiden!

Gå hånd i hånd med din IT leverandør inn i fremtiden!

Finn det skjulte potensialet og arbeid smartere!

Hvorfor Microsoft Azure

Gå hånd i hånd med din IT leverandør inn i fremtiden og arbeid smartere i skyen.
IT strukturen flyttes ut i Microsoft Azure løsningen. Dette er en plattform for alle tjenestene, samhandling og tilgjengelighet. Din IT leverandør setter sammen de komponentene som gjør at din bedrift kan oppleve en sømløs IT hverdag samtidig som det kan skaleres i takt med utviklingen i bedriften. I denne løsningen faktureres IT etter forbruk på samme måte som strøm- og mobil- forbruk.

 

  Finn det skjulte potensialet og arbeid smartere sammen med MTI IT Service AS og Microsoft Azure

Finn det skjulte potensialet og arbeid smartere sammen med MTI IT Service AS og Microsoft Azure

Perfekt timing for en spennende bedrift fra Frekhaug?

Perfekt timing for en spennende bedrift fra Frekhaug?

Modell Prototyping Maskinering AS, eller bare MPM, har i alle år drevet med produksjon av modeller, prototyper og maskiner for kunder i byggebransjen, leverandører til oljebransjen og privatfolk.

 Daglig leder i MPM, Bård Dalland Kjærgård (midten) sammen med Eivind Antoniazzi fra Argonville og Evelyn Bjørge fra MTI IT-Service

Daglig leder i MPM, Bård Dalland Kjærgård (midten) sammen med Eivind Antoniazzi fra Argonville og Evelyn Bjørge fra MTI IT-Service

24 juni i år ble den Frekhaugbaserte bedriften vinner av Digital Gave, og dermed også mottaker av digitale tjenester til en verdi av 30.000,-

Daglig leder i den Frekhaug baserte bedriften, Bård Dalland Kjærgård, forteller om endringer i markedet og behov for nye strategier og tiltak, og mener gavepakken fra Argonville og MTI IT-Service kom på et perfekt tidspunkt for bedriften.

Argonville og MTI bretter opp ermene og gjør seg klar for å hjelpe bedriften framover på det digitale domenet. Vi gratulerer nok en gang og gleder oss til å jobbe med denne spennende bedriften.

 

GJØR HVERDAGEN ENKLERE! - Samme pålogging for alle dine bedriftsapper i skyen.

GJØR HVERDAGEN ENKLERE! - Samme pålogging for alle dine bedriftsapper i skyen.

Når du skal jobbe fra mobile enheter eller din PC på jobben, om du er på reise eller på kontoret – Vi tilbyr deg en løsning som ivaretar alle mulighetene. Sikkerhet er plassert i høysetet.
Vi tilbyr deg samhandling, god flyt og tilgang til dine arbeidsprosesser via Microsoft sine løsninger i skyen.
 

EMS – Enterprise Mobility Suite

Administrasjon av tilganger
Nå alt du trenger uansett hvor du befinner deg. Vi hjelper deg å gjøre dette med en pålogging en gang med din unike tilgangskode. Du får tilgang til alt som ligger innenfor dine spesifiserte rettigheter.

Ha kontroll – Sikkerhet i fokus
Kryptering hjelper deg å sikre at det er de rette personene som har tilgang.
Trusler kan identifiseres før de skader. Microsoft sin EMS løsning hjelper deg å ha kontroll over bedriftens data selv om informasjon deles. Vi hjelper deg å oppnå dette.

Integrasjon - samhandling mellom dine brukerområder
Tilpass og konfigurer din og bedriftens komponenter, de kan tilpasses alle arbeidsprosesser og sikkerhetspolicy som er implementert i din bedrift. Vi hjelper deg å konfigurere dette.

Mobile enheter – telefon, nettbrett etc.
Via nesten alle typer mobile enheter med Microsoft løsning kan du administrere og beskytte bedriftens applikasjoner og data.

Virtualisering av ditt skrivebord
La arbeidet bli på arbeidsplassen. Hjelp alle ansatte å bli mer produktive. Skill mellom personlige- og bedriftens- apper. Vær produktiv på alle enheter hvor som helst.

AKTUELT - ØKENDE MENGDE MED ALVORLIGE VIRUSANGREP

AKTUELT - ØKENDE MENGDE MED ALVORLIGE VIRUSANGREP

Fordi du ønsker at din bedrift skal være proaktiv innenfor datasikkerhet.

Det er et økende antall bedrifter som blir angrepet av virus. Det innebærer ofte store kostnader å rydde etter et angrep.

Smarte Virus

Det kommer ofte e-poster som ser ut som kjente og trygge avsendere. Det er menneskelig å gå i fellen og åpne linker fordi vi er trygg og kjenner avsenderen. Når slike mailer kommer så er ikke avsenderen den det ser ut til å være. Det er virus angrep. Vi opplever aggresive virus angrep som går rett inn i servere og ødelegger. Dette er ikke noen god erfaring for bedriftene.

Hva kan MTI IT Service gjøre for å styrke fokuset og lære opp din bedrift til å være mer oppmerksom?

Vi kan:
 -  Styrke fokus med opplæring
 -  Synliggjøre konsekvenser dersom virus slipper inn i din bedrift's IT-nettverk
 -  Lære din bedrift opp i hva de skal være oppmerksom på
 

Sett av tid til å samle de ansatte. Bevisstgjøring er en viktig del av prosessen. Vi kan også gå runden og snakke med dine medarbeidere. Metoden bestemmer dere.

 Tar endringene på alvor.

Tar endringene på alvor.

Nordhordlands største IT leverandør i SMB markedet følger IT-trenden og tar endringene på alvor.

IT-bransjen har de siste 2-3 årene vært i stor omstilling. Denne situasjonen vil i de kommende årene fortsette og forsterke seg.

Begrepet skytjenester begynner å bli kjent for de fleste bedrifter og organisasjoner og etterspørselen etter slike løsninger øker.

Begrepet strategisk samarbeidspartner er også en ny og bedre arbeidsmetode som kommer våre kunder til gode.

 

MTI IT Service er i en betydelig endringsprosess. Varen vår tidligere har vært leveranse av hardware og drifte nettverket til kundene. Det vi ser er at behovet for tettere samarbeid og bedre rådgivning i markedet er veldig viktige prosesser for våre kunder.

Vi har gjennomført en kundeundersøkelse i Nordhordland på ledernivå.  Vi valgte ut forskjellig bransjer og størrelser på bedriftene. Det som var utrolig spennende i den prosessen var at enn så ulike bedriftene var så var behov og visjoner om IT i fremtiden ganske identisk. De aller fleste ønsker en sømløs IT-hverdag. Alt skal bare fungere og alt som skjer i forbindelse med drift av et nettverk skal kunden ikke merke noe av. Dette er det vi kaller en sømløs IT-hverdag.

 

 

VÅR VISJON ER:

Din IT-hverdag skal være så sømløs som mulig der du kan fokusere på din kjernevirksomhet og vår jobb er å sørge for at du til enhver tid har tilgang til den teknologien som er riktig for deg og at den fungerer.

 

 

Hvordan jobber vi for å få dette til?

Vi bruker en arbeidsmetode der hele prosessen foregår sammen med kundene. IT-bransjen har vel egentlig en tradisjon med å fortelle kundene hva de skal gjøre, hvilke løsninger de bør velge uten å lytte til hva kunden egentlig ønsker og hvordan de ønsker å jobbe. Alle ønsker en effektiv og kostnads riktig arbeidsmetode. Alle ønsker å tjene mer penger på sin kjernevirksomhet. Kan vi hjelpe til med dette via IT-løsninger?   Ja det kan vi, i samarbeid med kundene. De riktige arbeidsprosessen sammen med riktig teknologi er nøkkelen til suksess.

Hvordan identifiserer vi kundens behov?
Metoden er ganske enkel men krever en god gjennomføring - Kartlegge - Designe - Velge.
Dette er gode prosesser som kan resultere i en god opplevelse for våre kunder.

Som følge av endringene i markedet der brorparten av markeds tilnærmingen nå foregår digitalt arbeider vi nå med nye web sider. Sidene er ikke ferdig og det vil aldri web sider bli. De skal leve og endre seg i takt med hva som foregår i markedet. Det skal alltid være spennende å gå inn på våre sider for å se hva som foregår i dag.  Vi kommer også ut på diverse sosiale medier slik at våre kunder kan lett følge med på hva som skjer.

IT er viktig. Dersom dette ikke fungerer så sliter de fleste. Holdningen til IT er ofte at det er dyrt. Men da er jeg fristet til å kvittere med et motspørsmål: Hvor mye penger taper du hver time når IT-løsninger ikke fungerer optimalt?

Fokuset er også hvor mye mer kan du tjene på din kjernevirksomhet dersom vi sammen klarer å optimalisere IT løsningene dine?

Office 365

IT handler ikke lenger om bare hardware som PC, skjermer og server. Verktøykassene i programvare som office 365 er i dag enorm. Så noen av våre spørsmål er, hvordan kommuniserer dere internt, mot leverandører og ikke minst ut til kundene? Hvilke verktøy bør du velge for å optimalisere kommunikasjonen? Vi hjelper våre kunder å velge riktig og i tillegg kjører vi workshop sammen med kundene for å komme i gang og jobbe slik de selv har definert at de ønsker. Vi er så heldig at vi er blant toppskiktet som forhandler av office 365 i SMB markedet. Vi er også sertifisert som Microsoft Partner med silver status i SMB markedet på skyløsninger. Det betyr i praksis at vi er en Partner av Microsoft som har en viss prioritet så vi får god hjelp fra dem og deres kompetanse. Vi samarabeider også tett med distributørene av Microsoft løsninger. Dette er en stor fordel for våre kunder fordi det finnes utrolig mange løsninger og verktøy der de har en stor kompetanse og hjelper oss når vi trenger det.

Ta gjerne kontakt med oss for en prat.

 

AKTUELT

AKTUELT

Det spres for tiden mange e-poster med ondsinnet program (virus) som fører til at PC-en blir infisert av løsepengevirus.